Kerrock, sanitarni asortiman reference - Kerrock proizvodnja interijera | MB Kovač

Kerrock, Mb Kovač logo
Go to content

Kerrock, sanitarni asortiman reference

Radili smo...
Kerrock, sanitarne prostorije dječjeg vrtića "Zvjezdica" Pula

Kerrock umivaonici u sanitarijamaOpremali smo sanitarne prostore dječjeg vrtića "Zvjezdica"  u centru Pule. U prilogu je  fotografija, umivaonika u kerrock varijanti.

Kerrock, sanitarne prostorije

Kerrock umivaonik sa sušilom za rukeOpremali smo sanitarne prostorije, umivaonik u kerrock varijanti sa sušilom za ruke. U prilogu je fotografija, umivaonika sa sušilom u kerrock varijanti.

Kerrock, sanitarne prostorije željezničkog kolodvora Rijeka

Kerrock umivaonici u sanitarijamaOpremali smo sanitarne prostore željezničkog kolodvora Rijeka. U prilogu je fotografija, umivaonika u kerrock varijanti.

Kerrock, sanitarne prostorije Vinotel Vrbnik

Kerrock, sanitarne prostorije Vinotel VrbnikOpremali smo sanitarne prostore Vinotel Vrbnik. U prilogu je fotografija, umivaonika u kerrock varijanti.

Kerrock, sanitarne prostorije hotel "Adriatic" Opatija

Kerrock umivaonici u sanitarijamaOpremali smo sanitarne prostore hotela "Adriatic" Opatija. U prilogu je fotografija, umivaonika u kerrock varijanti.

Kerrock, sanitarne prostorije Taverne "Kraljeva" Sesvetski Kraljevec

Kerrock umivaonici u sanitarijamaOpremali smo sanitarne prostore Taverne "Kraljeva" Sesvetski Kraljevec. U prilogu je fotografija, umivaonika u kerrock varijanti bijele boje.

Kerrock, sanitarne prostorije renoviranje ploča i obloga

Kerrock, sanitarne prostorije renoviranje ploča i oblogaKerrock, sanitarne prostorije renoviranje ploča i obloga. U prilogu je fotografija u kerrock varijanti.

Kerrock, Grand hotel "Adrijatic" Opatija sanitarije

Kerrock sanitarijeOpremali smo sanitarne prostore grand hotela "Adriatic" Opatija. U prilogu je fotografija, pulta u kerrock varijanti.

Kerrock, Interšpar Zagreb, sanitarne prostorije

Kerrock umivaonici u sanitarijamaOpremali smo sanitarne prostore Interšpara Zagreb, Branimirova. U prilogu je fotografija, kerrock pulta i umivaonika u kerrock varijanti.

Kerrock, hotel "Bitoraj" Fužine sanitarije

Kerrock sanitarijeOpremali smo sanitarne prostore hotela "Bitoraj" Fužine. U prilogu je fotografija, umivaonika u kerrock varijanti.

Kerrock opremanje doma umirovljenika, sanitarije
Kerrock umivaoniciKerrock opremanje doma umirovljenika. U prilogu slika umivaonika.
Kerrock, "Konzum" Ljubljanska Avenija Zagreb

Kerrock sanitarijeOpremali smo  "Konzum" Ljubljanska Avenija Zagreb umivaonik u kerrock varijanti po zahtjevima klijenta.

Kerrock, hotel "Bitoraj" Fužine sanitarije

Kerrock umivaoniciOpremali smo sanitarne prostore soba, hotela "Bitoraj" Fužine. U prilogu je fotografija, umivaonika u kerrock varijanti.

Back to content